StudyTrack | Leerlingen

In het onderdeel Leerlingen staat alle informatie over de individuele leerling. Wanneer ouders inloggen zien zij deze onderdelen voor hun eigen zoon of dochter.

Het meest gebruikte paneel is de agenda. Hierin wordt per leerling de aanwezigheid en het huiswerk bijgehouden, waardoor de taken voor die dag in één oogopslag zichtbaar zijn. Wanneer taken zijn gecontroleerd door de begeleiding kan dit digitaal worden ‘afgetekend’.

Onder Opdrachten is het mogelijk om zowel eenmalige als terugkerende opdrachten in te voeren, zoals bijvoorbeeld de voorbereiding van een toetsweek.
Het onderdeel Cijfers laat zien welke cijfers er gehaald zijn, wat de leerling per vak als gemiddelde cijfer heeft en voor welke toetsen het cijfer nog niet bekend is. In het Logboek kan elke begeleider opmerkingen toevoegen, zodat zowel het instituut als ouders de voortgang van een leerling kunnen volgen.

In het Persoonlijk dossier worden algemene gegevens van de leerling weergegeven, waaronder contactgegevens, rooster en aanwezigheidstijden. De Persoonlijke rapportage is het samenvattende overzicht van een periode.
 

Onderstaand filmpje geeft uitleg van het onderdeel Leerlingen 

Tip: door in de player op het pijltje te klikken kun je de demo fullscreen bekijken. 
Update 2013: het meldingssignaal van een nieuw logboek-item en de weeknummers (niet aanwezig in de demofilm)