StudyTrack | Update 2013

Aan de hand van de input van onze gebruikers hebben we in 2013 een aantal verbeteringen doorgevoerd. In ieder geval bedankt voor de input, hierdoor hebben wij de mogelijkheid om StudyTrack constant te verbeteren en zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij jullie wensen. Ga vooral door met feedback geven zodat we in 2014 weer StudyTrack weer naar een hoger plan kunnen tillen.
 

Cijfers uit Magister importeren (beta release)

Naast de Update 2013 zijn we bezig met het ontwikkelen van een communicatie met Magister. We hebben hierin de eerste stappen gezet en dit is beschikbaar in een beta-versie. Het is nog niet mogelijk om een rechtstreekse koppeling met Magister op te zetten. Wel is het gelukt om door middel van de leerling inlog cijfers te importeren vanuit Magister. Deze mogelijkheid zit nog niet standaard in StudyTrack en in de testfase. Zou je dit graag willen proberen en testen voor ons. Dit kan, als je ons mailt zullen we de mogelijkheid aanzetten en een handleiding toesturen. Beta release Magister aanvragen. 


Update 2013

Hieronder de verbeteringen en toevoegingen die met de Update 2013 zijn uitgevoerd. Voor de algemene werking van StudyTrack en de al bestaande mogelijkheden kan je onze demofilmpjes bekijken of onze handleiding downloaden. 


Melding van een nieuw logboek item

Op het moment dat iemand anders dan jij zelf in het logboek van een leerling een bericht achter laat zal dit zichtbaar zijn bij de leerling door middel van een oranje melding dat het aantal nieuwe berichten aangeeft op het logboek tabblad. Meer over het gebruik van het logboek.


Weeknummers toegevoegd aan de agenda

Bij de Agenda tab van een leerling is nu ook het weeknummer zichtbaar en kan snel door de weken worden gekeken via 'volgende week'. Meer over het gebruik van de Agenda.


Actieve en inactieve begeleiders

Voorheen konden leerlingen op inactief worden gezet waardoor de gegevens bewaard blijven, dit is nu ook mogelijk voor begeleiders. Als zij bijvoorbeeld tijdelijk afwezig zijn en niet in StudyTrack hoeven te zijn. Meer over het beheer van begeleiders en leerlingen. 


Inlog voor de ouders nu ook in het S-pakket

Het is nu ook mogelijk om in het S-pakket ouders een inlog te geven om hun kind te kunnen monitoren en te communiceren met de begeleiders. Meer over het gebruik van een ouder inlog.


Inlog voor leerlingen (nieuw)

Naast de inlog voor de ouders is er ook een inlog voor de leerlingen. De inlog kan aangemaakt worden door de begeleiders, beheerders en superbeheerders. Een leerling kan alleen de tabs agenda, opdrachten en cijfers zien, niet bewerken. Het logboek, persoonlijk dossier en persoonlijke rapportage zijn niet zichtbaar voor de leerling. 


Extra invoervelden bij de leerlingen

Bij het beheer van de leerlingen kan extra informatie worden opgeslagen door middel van 3 optionele velden. Wat hier ingveuld wordt komt ook in het exportbestand terecht. Meer informatie over het beheer van de leerlingen.

 

Eerdere of latere Updates

Benieuwd naar de laatste updates? Zie hieronder wat we nog meer gedaan hebben. 

Update 2014: TO-DO lijst printen, Proefwerk plus voorbereiding en andere aanpassingen

Update Extra 2014: Uitbreiding leerlinginlog en verbetering proefwerk plus voorbereiding